Ja en perdonaran….

by

Ja em perdonaran si parlo de mi.

No sempre un té l’honor que posin un modest article seu com a referent.

No sempre un té l’honor que el candidat socialista electe posi els seus text com element de reflexió.

No sempre té l’honor que un dirigent socialista es fixi en que ha escrit un militant de base.

No sempre un té l’honor que s’esmenti un text en sentit – vull creure- positiu

És una satisfacció enorme.

I el Candidat “in pectore” socialista a l’alcaldia de Vilanova ho fa en una article publicat al Diari de Vilanova i al seu bloc personal desprès de donar moltes gràcies a molta gent i explicar els comptes de la seva campanya fa una referència als procediments de primàries i diu :

“Ara bé, l’experiència també ens demostra que caldrà ajustar o canviar alguns elements, analitzant amb major profunditat les formes i els procediments que les fan, o no, un exercici sincer de democràcia participativa, com molt bé apuntava fa uns mesos el company i exalcalde Sixte Moral en el seu article sobre les primàries de Barcelona titulat “Més sobre primàries: aprendre dels error”.

Aquest paràgraf està extret de l’article publicat a l’Eix Diari el mes de juliol d’enguany a rel de les eleccions primàries de Barcelona amb episodis sobre votacions de diversos col·lectius i que vans er focus de determinada premsa i un element que alguns van voler utilitzar hipòcritament ( ara també ho han fet aquí, a la nostra ciutat) con a element desqualificador de les eleccions primàries.

Fa anys l’ara candidat socialista  també és referia a la meva modesta persona dient : “Pels qui hem tingut l’oportunitat de treballar al teu costat ha estat una experiència molt enriquidora, no només des d’una vessant política, sinó també personal i humana, assumint, per tant, des d’avui mateix el teu llegat i la teva manera de fer política de tots aquests anys per sumar-la al nou projecte que encetarem els propers dies.”

Suposo que ara deu pensar que era pura retòrica, segurament . No es viu d’afalacs ni de litúrgies. Però si hi havia un mínim de certesa en tota el paràgraf , li agrairia que quan esmenti un article esmenti també el publicat aquí mateix el dimarts dia 14 d’octubre amb el títol Hi ha vots millors que els altres?. Em sembla que ambdós es complementen perfectament i assenyalen les diferències qualitatives entre situacions i també entre les actituds de  determinada militància.

 Ja em perdonaran per haver parlat de mi. Però les circumstàncies ho permetien.

No voldríem que fos recurrent parlar d’un mateix perquè tampoc som, ni importants ni referents de res.

I sí, dels errors de les primàries  aquí i arreu hem de treure lliçons i esmenar allò que creiem que no ha sortit bé. I aquí, precisament aquí a més dels fets i comentaris – que és el que genera distància, en el fons-  durant la campanya i el dia de les eleccions , les primàries estaven viciades des del principi , fet que ja vàrem comentar aquí mateix.

Ara però és hora de que qui ha guanyat gestioni la victòria encertadament i això tampoc és fàcil.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: