Un adéu segurament inevitable

by

L’agrupació el PSC de Cubelles passa per una situació poc agradable.

La seva  dirigent municipal i que havia estat escollida ja cap de llista per les properes municipals Lluïsa Romero ha plegat, ha deixat els càrrecs a l’Ajuntament, a l’Agrupació  local del PSC i al Consell Comarcal del Garraf.

Romero doncs s’aparta de la política de primera línia , però segur que la seva trajectòria li permetrà seguir essent encara una veu escoltada en les decisions polítiques que es prenguin a Cubelles en l’òrbita socialista.

Des de fa mesos hi havia una denúncia de l’oposició i s’ha generat una polèmica  per unes obres irregulars a casa seva.

Hem pogut llegir les declaracions que al Lluïsa Romero ha fet al Diari de Vilanova.

En les mateixes recollides pel diari vilanoví  assenyala que las  seva voluntat de retirar-se e es deu a El cansament pels més de 20 anys a la vida política i les ganes d’estar amb la meva família en són el motiu principal. La política requereix dedicació exclusiva i responsabilitat, i quan veus que no tens la mateixa il·lusió d’abans és millor retirar-se.

Llegint entre línies queda clar que Romero ha sofert un desgast molt gran , no sols ara amb l’afer de les obres a casa seva sinó al llarg dels anys en la convulsa vida política de la ciutat de Cubelles – un repàs de els eleccions municipals i els resultats en dóna fe de les convulsions-  i també el desgast que va sofrir en fer d‘alcaldessa amb una forta oposició i amb un debat com el del pal General que sempre aixeca polseguera i més si es trepitgen ulls de polls o es mouen interessos espuris.

Segueix explicant Romero al Diari que ja tenia la voluntat de no acabar la legislatura vinent, encapçalar la llista per arrossegar el vot que pugui tenir i desprès i deixar-ho. Ara però la denuncia ha precipitat la decisió i reconeix , i això, l’honora el seu error en fer unes obres sense la corresponent llicències però també assenyala a l’oposició amb una certa denúncia de les actituds, diu al diari  “més que pressió, m’ha molestat, perquè sempre he demanat els permisos quan he fet obres. I perquè posa en entredit la feina dels tècnics, que són els que fan els informes i en els quals jo no he intervingut per a res. Em vaig equivocar. Com el 90% de la gent que comença una cosa i acaba fent una altra, però no he comès cap delicte penal. Hi ha un forat que allà es va quedar. Res del que diuen és veritat. 

Conec a la Lluïsa Romero de fa temps, hem coincidit en temps politics i hem compartit projectes conjuntament des dels ajuntaments de Vilanova i de Cubelles. Crec que és una persona honesta, que potser ha comès errors  com tothom – qui no en comet?- i ara segurament empeltats tots per la sensació d’una desaforada corrupció i corruptela , volem fer taula rasa de tot plegat.

Que hi ha una voluntat de matar tot el que és gras sense mirar amb detall els fets , els situacions, les causes i les conseqüències.

El fet de deixar el seus càrrecs crec que demostra també la seva lleialtat al projecte socialista, vol evitar que aquesta situació pugui perjudicar les expectatives del PSC a Cubelles. Cal agrair-li el gest i també cal agrair-li l’esforç, la dedicació, la constància, l’esforç que ha dedicat al front de l’ajuntament o bé a l’oposició. Aquets fet puntual no pot enfosquir del tota la seva gestió.

Segurament era inevitable la seva sortida , cerc que això honora la política i a la persona. Ha comès un error i paga per ell, però més enllà d’això tampoc li podrem negar la feina, molta  i bona que ha fet. Sempre en la vida de les persones hi ha clars i obscurs, en la vida política també i jo vull quedar-me en al part més clara,

Sort i gràcies Lluïsa.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: