Bon any 2015.

by

 

Ja sé que és un tòpic.

Ja sé que és totalment recurrent

Ja sé que potser no és original desitjar felicitat pel proper any.

Ja sé que és ser un de tants i tantes.

Ja  sé que fins i tot pot arribar a semblar frívol fer desitjos amb la realitat colpidora.

Sabent-t’ho però no puc deixar de desitjar-vos un bon 2015, carregat de salut, pau i coses per celebrar personalment i col·lectiva.

I ho faig de la manera tant poc original comes reproduir un fragment d’un poema ,De la vida quotidiana , del llibre Dictats d’amor de Josep Piera.

 

“I no sap res. I no voldria ja…, però s’ho pensa, no té remei, ho sap això, només això, un mot, la mort, ha clavat tot l’ambient dins un desert. No res ja com abans. No cal anar-se’n lluny. El got buit, la cigarreta fum, la porta de cristall du un corrent d’aire i un graffitti vermell a la paret d’enfront, enmig d’un cercle, rius, sang, pols; el soroll de la gent, la suor del fred sobtat. Ja no li importa, no, i ho veu més que no mai i, ara sí, vol anar-se’n ben lluny, molt lluny, més lluny; però no cal, ja hi és. I tot ho ha dut un mot senzillament grotesc de tan real.

 

Pots anar-te’n ben lluny o pots no bellugar-te. En qualsevol indret trobaràs motius. Sola matèria morta, només la pedra oblida el moviment passat i l’altre que l’envolta; però l’home no és pedra, car fins i tot després adobarà el misteri, l’argila de les gerres. Ni rellotges, ni peus ni cap vehicle veloç; tan sols l’esguard i el tacte, fixats damunt la pell, aboliran distàncies. Estimar és conèixer. Dins nosaltres mateixos s’han de fer els miracles. No és premissa obligada cap ritu ni cap temple”  

En fi, que tinguem un excel·lent 2015 !!

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: