Ja ve la llista!! ,ja ve la llista!!

by

Diuen que el motorista va arribar a  TV-3 i va demanar a la recepció pel departament del “prucés” secció filtracions, subsecció llistes.

Allà va lliurar un sobre amb les ordres clares d’aquell ens medusic, blandybupsos i eteri que es diu   “Presidència” perquè fos degudament filtrat en algun telenotícies.

I això fou i tots el catalans que miren TV-3, la nostra, la que paguem generosament van conèixer el contingut d’una extensa carta de Mas  a Junqueres  sobre com i de quina manera estaria disposat a  convocar eleccions si s’acceptava la seva proposta.

Per això el president té la potestat de convocar les eleccions quan vulgui o quan li surtin les xifres de vots i diputats que li calen per seguir mamant ( ai! perdó manant).

La proposta és resumeix de la següent manera segona ha reproduït el diari El Punt /Avui:

“A banda de la llista conjunta (l’única opció amb què els convergents accepten els comicis al març), i de la proposta formulada per Josep Maria Vila d’Abadal (que hi hagi tres llistes però que només la d’Artur Mas hi incorpori independents), el president de la Generalitat va plantejar a ERC ajornar les eleccions uns mesos per enllestir una proposta de constitució catalana i per avançar en la construcció de les estructures d’estat. Aquesta iniciativa comportaria que la majoria sobiranista del Parlament encarregués el projecte de carta magna perquè servís de base conjunta dels programes electorals amb què les forces sobiranistes es presentarien a les eleccions següents. Abans dels comicis es “completaria” la preparació de les estructures d’estat.”

Rebuda la carta Junqueres també fa públic una piulada tàctica en la que sembla acceptar les condicions del President i la secretària d’ERC ,Marta Rovira també accepta la fórmula presidencial sense però tancar-se  a fer la llista com sempre l’ha fet ERC , que incorporar també algun no militant de prestigi, algun “societat civil” de pedigrí i de vuit o nou cognoms catalans…. Semblava doncs que tot estava lligat i tancat. Però ai las! La “cosa” no va durar ni mitja hora ,el President fa un llarg SMS, que també és filtra – sens cap atac  a la xarxa i sense que calgui motorista-  volgudament en el que Mas li diu: Ep Junqueras! No ha has entès del tot bé, vine a   Palau i en parlem.

Mentre però algun diari publica un article de Junqueras amb l’alegre i esperançat títol de Som-hi President, en el que fins i tot s’ofereix per fer un govern de concentració……

Per uns moments va semblar que tot plegat s’acabava i el vodevil es tancava també amb la lògica abraçada i petonejada de rigor , però no de moment encara no és així.

El més calent es a l’aigüera.

La cançó de l’enfadós segueix sonant.

El pastor a la muntanya va cridant: “ja ve la llista!! , Ja ve la llista!!” . I els seus companys salten i boten d’alegria fins a descobrir que és un cop més una mentida, una enganyifa,  una presa de pèl .

Quan arribi de veritat , com en el conte, tothom passarà de la mateixa i anirà votar altres llistes ( tant de bo fos així!) com a mínim menys personalistes i menys vedetistes i més disposades a treballar de veritat pel país.

Motorista filtrador amunt i avall.

Ara dic , ara no dic, ara vull, ara no vull, ara tu em prens la joguina,ara jo m’enfado. Ara et canvio un independents per un representat conspicu  de la societat civils. I si la Forcadell va amb tu , la Muriel anirà  amb mi. I el Santi (jutge) Vidal a on el posem? Potser que s’entretingui fent una nova constitució sobre la nova que ja ha fet…I així anem descabdellant la troca que està ben i ben embolicada.

Gran espectacle polític. Si senyor!.

Si això és el preludi de la nova nació anem servits! Que déu ens agafi confessats i ens ajudi a passar com més aviat millor  el tràngol d’haver d ‘aguantar aquets personatges.

L’ACN a punt de mobilitzar-se. Ull viu!!

Fins dijous el President s’ha fixat de termini. Esperar i escoltar atents per si ens  arriba la bona nova…. ja en parlarem

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: