Grip, grip

by

Estic considerat grups de risc per el servei de salut del país. El Sr. Boi Ruiz pensa més en mi que en altres i em va esperonar a vacunar-me contra la grip. De fet ho faig des d’aquella epidèmia del 2010 en que havent d’estar forces hores tancat en un indret amb molta gent i catifes que deurien tenir bacils i bactèries des de fa dos cents anys ens van vacunar gairebé obligatòriament.

I he de dir que fins ara , fins aquest any  tot ha anat bé.,

Però la sort sempre s’acaba i enguany des de fa un dies tinc una grip diríem de cavall ( per posar-hi una expressió popular), febre , mucositat exagerada, congestió,  mal d’ossos,  desgavell de moment suportable a la panxa, calfreds  en fi els símptomes habituals que he pogut  seguir al canal grip de la Conselleria de salut.

He passat a  engreixar a els xifres del voluminosos  casos de grip a Catalunya, sóc un epidèmic més.

I això em fa replantejar la necessitat de la vacunació. De fet d’ençà que me l’havia posada, repeteixo,  havia funcionat bé, potser les ratllades també han arribat a la composició de la mateixa vacuna i té menys capacitat de combatre el virus. Tot és possible.

Analgèsics, antifebrils, …..sucs, aigua., i descansar. Patró fix.

Dies doncs de moure’s entre el sofà i el llit , i això dóna l’oportunitat d’estar enxufat  ( endollat) a la ràdio a través dels auriculars.

Entre capcinades i romandre en aquella sensació´ d’escoltar des de lluny. I des de una gran distància ambiental  Molt llunys escolto el debat parlamentari  de la comissió d’investigació sobre el Cas Pujol. El President compareix. No hi ha dubte que hi ah expectació i els partits menys esquerra republicana hi porten els primers espases, ERC no, i en paraules força ridícules, crec, d’Oriol Amorós. Ho justifica dient que ERC és un partit d’Esquerres ( opinable ,oi’) i per tant partidaris d’allò de que  la terra per qui se la treballa i per tant que hi seran els  mateixos que cada dia piquen pedra a al comissió. Genial!!. En fi ells s’ho sabran i possiblement no voler furgar més en la ferida oberta entre les dues forces polítiques ja justificava la injustificable crec absència de Junqueras. Si hi va el President els grups hi han de portar em sembla els  seus primers actius. Amorós va estar gairebé versallesc , dient el que havia d e dir però sense furgar en cap forat i n’ hi va haver molts de forats . Però això també és discutible i tampoc sembla que des del sobiranisme que ens guia  que tampoc  han vist bé d’intervenció d’Amorós  per exemple el cantant , retirat, sinó veiem el que diu el prohom Lluís Llach “m’agrada més quan ERC,en comptes d’intentar ‘guanyar’ desqualificant, basa el seu èxit en conviccions i ofertes. Allò altre ja ho feia el PSC”. Im-pre-sio-nan-te. Ole tú!!!

Sento les intervencions i naturalment semblen repetides, reiteratives , tòpiques. Tres qüestions, las família Pujol, La seva presumpta herència personal provinent d‘uns diners del Pare Mas a Liechtenstein i el paper del seu  partit en els casos de corrupció fonamentalment el cas Palau o es ITV.

Amb més o menys agressivitat, amb més o menys contundència , essent més o menys incisius cada grup va fer el paper que li pertocava. I el President també va fer els seu paper.

Després d’escoltar-ho potser em va pujar la febre i no ho recordo . I després de llegir els principals opinadors acabes tenint la sensació de que realment no ha servit de res.

Per una banda els pro president el lloen , el pugen gairebé als altars , excels….

El detractors doncs el contrari, impresentable, no creïble, ….

Això sí l’Alicia rep de gairebé totes bandes, pel to , les maneres, la llengua, i ningú es posa amb el vestit perquè no toca però vaja perquè si algú ho fa s’ha de posar obligatòriament amb les samarretes del Fernández…..Crec que no hi ha per tant.

A mi em va semblar que `parlamentàriament Mas va estar molt bé, responent  altra cosa es si responia al que li preguntaven , però va dominar l’escena i crec que se’n va sortir, altre cosa que és que hagi convençut a l’opinió pública de la seva ignorància  dels fets pels quals va ser interpel·lat.

I seguint amb condicionaments personals , jo me’l crec al Mas , almenys pel que fa  al desconeixement de l’entramat de negocis el Pujol i també em crec la seva honestedat al front de les conselleries i que no va ajudar en absolut a fer negocis poc clars.

però a on tinc més dubtes en el seu paper al Partit, essent-ne el màxim responsable ni  que sigui per defecte  acabés coneixent el que passa al teu entorn i com els partits no neden en l’abundància doncs acabes sabent d’on venen les poques o moltes  virolles… En fi ja veurem com acaba.

I mentre la grip va fent al seva rebo un trucada  telefònica em proposen fer una enquesta electoral sobre la ciutat. Sobre Vilanova. Quan demano qui l’ha encarregat , la noia que m’ha trucat es disculpa dient que ella només és una operadora d’una empresa i no sap qui ha fet l’encàrrec.

Però vaja amb les preguntes directes que fan possiblement un dels dos parits avui majoritaris sigui qui l’ha encarregat . I realment és recent perquè algunes preguntes  i sobretot els candidats són de fa ben poc. Veig que inclouen Podemos  que no se sap si va a els eleccions o si hi va amb altres partits ( rumors de que va amb Iniciativa, rumor eh!) però vaja jo descarto votar-los i així ho manifesto a l’enquestadora.

En mentre la grip fa el seu procés segueixo l’actualitat, llista Falciani, Mas a l’atac, Duran desautoritzat a Madrid pels seus i generant un gran terratrèmol , i El Carnestoltes a punt d’arribar a  veure si dóna alguna indicació de vot cara a les municipals del maig… en fi mica en mica millorem, malgrat el que sentim no ho faci pensar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: