Primàries al PSC

by

Dissabte hi ha primàries al PSC.

Dos candidats el Miquel Iceta i la Núria Parlón.

Aniré a votar i ho faré per Miquel Iceta.

La veritat és que en el fons cap dels dos candidats em fa el pes.

Em podria abstenir o votar en blanc.

Però he volgut reconèixer la feina de Miquel Iceta, malgrat discrepar-hi molt,

Però prefereixo algú que parla clar per comptes de canviar d’opinió segons convingui.

Prefereixo la realitat la tacticisme.

Prefereixo al solidesa ideològica a la insubstancialitat del canvi d’opinió  permanent.

En definitiva prefereixo , malgrat la distància, Iceta que  Parlón

 

Transcric la carta que ha enviat Iceta amb les seves propostes:

Benvolguda companya / benvolgut company,

El proper dissabte dia 15 tens l’oportunitat de decidir qui ha de liderar el partit en un moment que la societat i la política catalanes passaran per grans tensions; encara més grans de les que, per desgràcia, hem viscut. Per això, el primer que vull fer és demanar-te que vagis a votar, que participis.

Vull donar les gràcies als 3.717 companys i companyes que m’heu avalat. Us asseguro que m’esforçaré al màxim per honrar la vostra confiança. També vull agrair la participació a les companyes i companys que heu avalat a Núria; perquè participar és enfortir el partit. I hem de sortir d’aquest procés de primàries més forts i més units que mai.

En els propers mesos ens haurem d’enfrontar a tres reptes. El primer, el desafiament a la legalitat i al sentit comú llançat pels independentistes que volen imposar solucions unilaterals la crisi de relació entre Catalunya i la resta d’Espanya. El segon repte serà la situació tan delicada de la política espanyola i, el tercer, fer front a les conseqüències de la dimissió de Pedro Sánchez, que en cap cas no pot significar la nostra complicitat en la continuïtat en el Govern del PP.

Estic fermament convençut que, davant tots aquests reptes, al PSC li convé ser un partit cohesionat, un partit amb un missatge clar, un partit capaç d’obrir-se més a la societat per ser més fort i defensar millor els que estan patint les conseqüències de la crisi, i també fer sentir la veu dels que volen trobar solucions als problemes a partir del diàleg, la negociació i el pacte, que els independentistes i el PP neguen amb obstinació.

Un partit capaç d’influir en la política espanyola i, per descomptat, amb veu pròpia i amb capacitat per ajudar a la solució de la crisi del PSOE a partir de la reflexió serena, el diàleg amb els nostres companys de la resta d’Espanya i la recerca dels millors acords per superar junts aquest difícil moment.

Crec tenir les qualitats necessàries per liderar el partit davant aquest triple repte que se’ns acosta.

Tu saps que no he defugit els problemes i les situacions per difícils que fossin. Que he donat la cara quan ha calgut. Que he aconseguit donar estabilitat al partit, clarificar la nostra posició política i aconseguir que sigui entesa; així com crec també que sóc reconegut, per partidaris i adversaris, com una persona amb gran capacitat per dialogar, negociar i pactar. En definitiva, com una persona sempre disposada a buscar i trobar els punts d’acord necessaris en cas de discrepància. Ja sigui al PSC, a la política catalana o a l’espanyola; i, quan calgui, al PSOE.

Per aquestes raons et demano que em votis dissabte que ve per seguir sent el Primer Secretari del PSC.

Però hi ha més raons. Demano el teu vot perquè, des de l’experiència de molts anys treballant per al projecte col·lectiu que compartim, vull que en el pròxim període impulsem un procés d’obertura sense precedents, cap enfora i cap endins. Vull un partit obert a la societat, modern, a l’altura dels temps, en el qual el debat i el contrast d’idees sigui el motor del pensament i en el qual la força de la nostra acció sorgeixi de baix a dalt; dels militants a la direcció; i no a l’inrevés. Les propostes concretes que faig per aconseguir-ho les podeu trobar a la meva web www.miqueliceta.cat

Espero poder comptar amb la teva participació i amb el teu vot.

Rep una forta abraçada,

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: